Privacybeleid – PadelPal

 

Laatst bijgewerkt: 17.08.2023

 1. Inleiding

Welkom bij het privacybeleid van PadelPal. Dit beleid is bedoeld om je te informeren over hoe we jouw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, delen en beschermen wanneer je gebruikmaakt van de PadelPal mobiele applicatie (“App”). Door de App te downloaden, installeren of gebruiken, stem je in met dit Privacybeleid. Als je niet akkoord gaat met dit beleid, raden we aan de App niet te gebruiken.

 

 1. Verzamelde Gegevens

Om onze diensten aan te bieden en te verbeteren, verzamelen we verschillende soorten gegevens:

 • Accountinformatie: Hieronder vallen gegevens die je verstrekt tijdens het aanmaken of beheren van je PadelPal-account, zoals je naam, profielfoto, leeftijd, geslacht en locatie.
 • Communicatiegegevens: We bewaren berichten en interacties die plaatsvinden binnen de App, inclusief de gesprekken die je voert met andere gebruikers.
 • Gebruiksgegevens: We verzamelen informatie over hoe je de App gebruikt, inclusief de functies die je gebruikt, de tijd die je binnen de App doorbrengt, je interacties en technische gegevens zoals apparaatinformatie en foutmeldingen.

 1. Gebruik van Verzamelde Gegevens

We gebruiken de verzamelde gegevens voor verschillende doeleinden:

 • Matchmaking en Connecties: We gebruiken je profielinformatie en voorkeuren om je te matchen met andere padelenthousiastelingen binnen onze App. Dit stelt je in staat om potentiële speelpartners te vinden en nieuwe vrienden te maken binnen de padelgemeenschap.
 • App Verbetering: Door het analyseren van gebruiksgegevens, kunnen we inzicht krijgen in hoe onze App wordt gebruikt en welke functies populair zijn. Deze informatie helpt ons om de App te optimaliseren en aan te passen aan de behoeften van onze gebruikers.
 1. Delen van Gegevens met Derden

We respecteren je privacy en delen je gegevens niet met derden voor commerciële doeleinden. Het is belangrijk om op te merken dat PadelPal geen reserveringspartner is voor padelclubs en -verenigingen. Reserveringen worden gedaan via de desbetreffende links van padelclubs en verenigingen die binnen de App worden aangeboden.

 

 1. Gegevensbewaring en Beveiliging

We hechten groot belang aan de beveiliging van je gegevens en nemen verschillende technische en organisatorische maatregelen om je informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies of wijziging.

 

 1. Gebruikersrechten en Beperkingen

We respecteren je rechten als gebruiker van onze App. Dit omvat het recht om je gegevens in te zien, te corrigeren, te verwijderen en bezwaar te maken tegen bepaalde verwerkingen.

 

 1. Accountregistratie

Om volledig gebruik te maken van de functionaliteit van de App, kan je worden gevraagd een account aan te maken. Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van nauwkeurige en actuele informatie tijdens de registratie en het beheer van je account. Je dient de vertrouwelijkheid van je account en wachtwoord te handhaven en stemt ermee in PadelPal onmiddellijk op de hoogte te stellen van ongeoorloofd gebruik van je account.

 

 1. Intellectuele Eigendom

De App, inclusief maar niet beperkt tot de inhoud, grafische elementen, logo’s en andere materialen, is beschermd door intellectuele eigendomsrechten en blijft eigendom van PadelPal. Je erkent dat alle rechten, titels en belangen met betrekking tot de App en de inhoud ervan exclusief toebehoren aan PadelPal, inclusief het handelsmerk “PadelPal”.

 

 1. Gebruikersinhoud

Je kunt inhoud genereren, uploaden, verzenden of op andere wijze beschikbaar stellen via de App (“Gebruikersinhoud”). Je behoudt het eigendom van je Gebruikersinhoud, maar verleent PadelPal een niet-exclusieve, royaltyvrije, wereldwijde, sublicentieerbare licentie om de Gebruikersinhoud te gebruiken, reproduceren, aanpassen, publiceren, distribueren en tonen in verband met de exploitatie van de App en de diensten van PadelPal.

 

 1. Privacy en Gegevensbescherming

We respecteren je privacy en behandelen je gegevens zorgvuldig. Ons privacybeleid legt uit hoe we gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen. Door de App te gebruiken, ga je akkoord met ons privacybeleid.

 

 1. Beperking van Aansprakelijkheid

11.1. De App wordt geleverd “zoals het is” zonder enige garanties, expliciet of impliciet. PadelPal is niet aansprakelijk voor enige schade, direct of indirect, voortvloeiend uit het gebruik van de App.

11.2. PadelPal is niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van Gebruikersinhoud of inhoud van derden waarnaar via de App wordt verwezen.

11.3. PadelPal fungeert niet als verbindingspartner voor het boeken van padelbanen. Gebruiker erkent dat reserveringen voor padelbanen worden gedaan via de desbetreffende links van padelclubs en verenigingen die binnen de App worden aangeboden. PadelPal is niet verantwoordelijk voor enige aspecten met betrekking tot de reserveringsprocedures, beschikbaarheid, kosten of andere gerelateerde zaken die verband houden met de padelbanen.

 

 1. Wijzigingen in dit Beleid

Dit Privacybeleid kan periodiek worden herzien om veranderingen in onze praktijken weer te geven. De herzieningsdatum bovenaan deze pagina geeft aan wanneer het beleid voor het laatst is bijgewerkt. We raden je aan om regelmatig dit beleid door te nemen om op de hoogte te blijven van hoe we je gegevens beschermen.

 

 1. Contact Opnemen

Als je vragen hebt over dit Privacybeleid, neem dan contact met ons op via info@padelpal.com.

Bedankt voor je vertrouwen in PadelPal en voor je deelname aan onze bloeiende padelgemeenschap!

 

Met sportieve groeten,

 

Het PadelPal-team